Partneři:

Nejčtenější

Jak se doma cítit opravdu doma

Domov by měl pro každého z nás znamenat oázu klidu. Mělo by to být místo, kam se utíkáme schovat, uklidnit, kde se cítíme bezpečně. To ale není nic samozřejmého, protože zdaleka ne všude se člověk cítí bezpečně. Styl, který vyhovuje jednomu, nemusí být pro druhého vůbec příjemný. Proto je vždy třeba přizpůsobit si interiér vlastnímu vkusu, abyste se zde cítili skutečně doma. Potřebuje-li vaše domácnost radikální zásah, vsaďte na tapety. Tapety a samolepicí dekorace obecně patří k velmi oblíbeným prostředkům, jak přizpůsobit váš interiér vašim potřebám. I z čistě praktických důvodů je tapetování mnohem méně náročné než malba. Ať už vezmeme v potaz přípravu, samotné malování a především následný úklid, vychází tapetování jako mnohem jednodušší.

Služby rodinné stěhovací společnosti Dymas

 

Potřebujete přestěhovat byt nebo kancelář v Brně a nevíte, jak začít? Bojíte se, co všechno je třeba zajistit a kolik to bude stát? Seznamte se s firmou Dymas – stěhování bytů Brno a všechny starosti hoďte za hlavu!

 

 

 

 

 

 

 

Stěhovací vozy pro bezpečný převoz

 

Jednoduché stěhování v Brně s firmou DYMAS s.r.o.Ke stěhování bytů a kanceláří v Brně firma využívá široký sortiment vozidel. K menším břemenům využívají Ford Transit a Renault Master, pro více kusů vlastní nákladní vozy Iveco 65 a 75 a v případě stěhování vybavení z velkého bytu či rodinného domu je k dispozici také vlek s objemem 15 m3. Mají praxi s převozem těžkých a vzácných břemen, a tak jim můžete svěřit i piána, obrazy či sochy.

 

Bezpečnost majetku především

 

Pokud se obrátíte na odborníky z firmy Dymas – stěhování bytů Brno, nemusíte se zabývat zabezpečováním břemen. V ceně stěhování je obalový materiál, kterým bude majetek profesionálně zabalen a v případě potřeby si můžete zapůjčit také krabice ruzných velikostí. Za bezpečnost materiálů tak zodpovídá samotná společnost.

 

 

Výhodné ceny firmy Dymas – stěhování bytů Brno

 

Levné stěhování v Brně a okolíNebojte se šoku z vysoké ceny. Díky jednoduchosti ceníku si můžete vše předem spočítat a pokud budete potřebovat zkombinovat více služeb, můžete se poradit s technikem, který situaci u vás zhodnotí přímo před stěhováním. Ke stěhování bytů v Brně neplatíte ani žádné příplatky za kilometry, stěhování po schodech, práci o víkendech, svátcích a dokonce ani za montáž a demontáž nábytku! K tomu všemu máte pojištění do jednoho milionu korun.

 

Veškeré požadavky a potřeby můžete firmě sdělit přes poptávkový formulář či na osobní schůzce s technikem. Firma Dymas se chlubí dlohodobým působením na trhu v oblasti stěhování a má tak bohaté zkušenosti se stěhováním i do destinací mimo Brno, a to ne jen v rámci České republiky, ale pomohou vám i v případě, že potřebujete přestěhovat svůj majetek do zahraničí.

 

Stěhování z brna do zahraničí